Norsk
Gamereactor
nyheter
Immortals of Aveum

Immortals of Aveum er ferdigutviklet og klart til lansering

EA og Ascendant Studios trengte definitivt forsinkelsen, ettersom spillet har gått gull veldig sent.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi hører vanligvis om spill som "går gull" rundt 4-6 uker før lansering, så jeg klandrer deg ikke for å tro at Immortals of Aveum ville bli forsinket i siste liten etter å ikke ha hørt noe når det bare er 12 dager igjen til lansering. Heldigvis kan vi kaste denne frykten ut av vinduet.

Bret Robbins og resten av Ascendant Studios har endelig kunngjort at Immortals of Aveum har "gone gold", noe som i enkelt sagt betyr at det er ferdigutviklet og klart til lansering på PC, PlayStation 5 og Xbox Series 22. august. De feirer dette med å gi oss en ny trailer som for det meste består av utviklere som deler nyhetene og sine favorittdeler av spillet, men som også viser glimt av nytt gameplay.

At kunngjøringen kommer så nær lanseringen gjør det tydelig at teamet virkelig trengte den månedslange forsinkelsen, men forhåpentligvis betyr det også at vi får en nesten feilfri opplevelse fra første stund.

HQ
Immortals of Aveum

Relaterte tekster

2
Immortals of AveumScore

Immortals of Aveum

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Ascendant Studios har fått en forbløffende god start, for dette er et av de beste FPS-spillene på mange år og uten tvil starten på en fantastisk serie.Loading next content