Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Far Cry 2

Ingen demo av Far Cry 2

For komplisert, hevder utvikleren

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hvis du gleder deg til Far Cry 2 og har krysset fingrene for en demo i snarlig fremtid, blir du nok skuffet. I en LiveText-chat med Eurogamer avslørte spillets produsent, Lousie-Pierra Pharand, at det ikke vil dukke opp noen demo av Far Cry 2 verken på Xbox Live eller Playstation Network.

- Det dukker ikke opp noen demo av spillet. Det blir for komplisert å lage en demo i et spill med en så åpen verden. Vi bestemte oss i stedet for å bruke tiden på spillet slik at alle forbrukerne kan få en bedre og mer polert spillopplevelse, skrev Pharand.

Far Cry 2
Far Cry 2
Far Cry 2

Relaterte tekster

Far Cry 2Score

Far Cry 2

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Roar Spørkel

Den tropiske øyen er byttet ut med afrikansk borgerkrig. Kim Roar har meldt seg som leiesoldat og rapporterer fra fronten.

Far Cry 2 vs Crysis: Warhead

Far Cry 2 vs Crysis: Warhead

ARTIKKEL. Skrevet av Redaksjonen

Grafikkrigen tilspisser seg. Crytek holder nå på med Crysis-serien, mens Ubisoft selv lager oppfølgeren til Far Cry. Spørsmålet er nå: hvilket spill har best grafikk?Loading next content