Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Last of Us: Part I

Insider: The Last of Us 3 er under utvikling for PlayStation 6

Det virker som Naughty Dog jobber med fortsettelsen av serien.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Selvfølgelig er det ikke så farlig å bare si noe du kanskje håper eller tror - og få det til å høres ut som innsideinformasjon. Snakk ut av ræva, som det sies. Vi skrev i morges at The Last of Us-skaperen Neil Druckmann har kommet med en uttalelse om fremtiden til spillserien og at deres neste prosjekt "ikke er The Last of Us: Part III", noe som sannsynligvis betyr at det han refererer til er det kommende flerspillerspillet "Factions", som mest sannsynlig er studioets neste utgivelse (og vil tilsynelatende være et fullverdig Live Service-spill et sted mellom Destiny 2 og The Division 2). Samtidig forteller en Sony-insider til The Leak at Naughty Dog har begynt å skripte det tredje spillet med PlayStation 6 i tankene.

"The Last of Us 3 er under utvikling med Playstation 6 i tankene."

Og selvfølgelig, hvis det kommer til å bli utgitt om fire år, ville det ikke være galt å gi det ut samtidig som PlayStation 6 (som er omtrent fire år unna, sannsynligvis) og PlayStation 5. Hva regner du med?

The Last of Us: Part IThe Last of Us: Part I
Vil historien i tredje del dreie seg om Abby eller blir det en prolog med Joel og Tommy i hovedrollene?

Takk, TheLeak.com.

Relaterte tekster

2
The Last of Us: Part IScore

The Last of Us: Part I

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

PlayStation og Naughty Dog sitt mesterverk har blitt enda penere og bedre, så dette er noe alle må spille før eller siden.Loading next content