Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Insta360 Go 2

Et GoPro tar bedre opptak, men er ikke i nærheten like allsidig.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Vi er kanskje alle vant til en virkelighet der actionvideoer er tatt opp med GoPro, og det med god grunn. GoPro har sementert et bunnsolid rykte, og kvaliteten på opptakene taler for seg selv.

HQ

Men hvis du nå flørter med ideen om enten å lage videoer på din neste backpacking-tur til et nytt og eksotisk sted, eller bare når du holder på med aktiviteter? Ja, da vil du nok oppdage at et GoPro ikke bare er dyrt, men at alt tilbehøret som gjør alle de spennende opptakene mulig selges til overpris i tillegg.

Det er her Insta360 Go 2 kommer inn i bildet, for når du kommer hjem med et slikt sett, får du allerede i pakken alt du trenger til å ta opp fra en rekke forskjellige vinkler.

Insta360 Go 2

Så nøyaktig hva får du? Du får et kamera som er noe nær en tredjedel av en GoPros totalstørrelse, et ladeetui som også fungerer som kamerahus og gir deg en liten OLED-skjerm for enkel kontroll, og fungerer til og med som et lite stativ for ekstra stabilitet. Du får også en Pivot Stand som kan feste seg på den ene siden og kan henge kameraet i en valgfri vinkel i for eksempel en bilrute. Det er også en klype som kan feste kameraet til for eksempel en caps eller solskjermen i en bil, og til slutt det magnetiske anhenget som du kan ha rundt halsen under skjorten, og dermed ha kameraet festet til det utenfor klærne dine.

Dette er en annonse:

Alt tilbehøret bruker sterke magneter, og alle gjør de forskjellige opptaksmulighetene enkle og subtile, så det er egentlig bare fantasien som setter grenser. Det hele er også konstruert i myk plast, men akkurat som med Arlo, og til dels Apple og DJI for eksempel, er dette plast som føles både robust og solid, samtidig som den føles luksuriøs. Go 2 er laget for å has med på farten, og for å tåle en støyt i prosessen.

Det hele kjører med en fantastisk mengde haptisk feedback, og det er den samme universelle stativmonteringen i bunnen av ladeetuiet, så du har virkelig alle muligheter her. Det er også en smart LED som indikerer at kameraet tar opp.

Insta360 Go 2

Så langt, så godt. Så hvordan er opptakene? Jo, de er faktisk litt som forventet. Go 2 tar opp i 1440p, og hvis det er mye lys på dagtid, så blir det litt støy, men totalt sett fungerer det definitivt utmerket til sitt tiltenkte bruk. Det er også ganske god automatisk stabilisering, selv når du tar opp i vidvinkel, og hvis du for eksempel har det festet til anhenget for å lage en Hyperlapse av en lang tur, så får du ganske lekre sekvenser ut av det.

Dette er en annonse:

Go 2 har i utgangspunktet ingen skjerm, bortsett fra den lille OLED-skjermen som kan hjelpe til med å velge mellom stillbilder og video, men du bruker faktisk smarttelefonappen til noen av disse tingene. Appen fungerer som en søker, og det er også herfra du "enkelt" kan eksportere opptak til telefonen. Men det... er ikke særlig morsomt. Det tar enormt mye tid å overføre gjennom en kombinert Bluetooth- og WiFi-tilkobling, og du må gjøre det ganske ofte da det kun er enten 32 eller 64 GB innebygd plass som ikke kan utvides i det hele tatt. I tillegg må du hele tiden synkronisere med kameraet for å opprettholde den nevnte søkeren.

Insta360 Go 2

Men selv om det er små tekniske irritasjonsmomenter som forhåpentligvis fikses i en Go 3, er alternativene Go 2 gir deg, og den allsidige opplevelsen du får servert, mer enn nok til å rettferdiggjøre prisen. Insta360 har laget det perfekte actionkameraet for en travel hverdag, hvor du alltid kan få den sekvensen du ønsker.

Men Insta360? Neste gang bør dere gi oss en liten pose å bære alt utstyret i.

09 Gamereactor Norge
9 / 10
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte teksterLoading next content