Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Wasteland 3

InXile Entertainment har nå 100 ansatte

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

InXile Entertainment var en ganske liten utvikler da de ble kjøpt opp av Xbox Game Studios i 2018. Men siden har de vokst mye. Den velkjente insideren Klobrille har nå notert via LinkedIn at firmaet nå har passert milepælen med et tresifret antall ansatte. Totalt skal de nå være 100 personer for første gang siden studioet ble grunnlagt.

I dag er det rollespillet Wasteland 3 som er den eneste tittelen vi vet at InXile Entertainment jobber på, som slippes til PC, PlayStation 4 og Xbox One den 28 august. Men de er sannsynligvis til en viss grad i gang med sitt neste spill også, som antakelig bare er aktuelt for PC og Xbox Series X.

Wasteland 3

Relaterte tekster

0
Wasteland 3Score

Wasteland 3

ANMELDELSE. Skrevet av Roy Woodhouse

Fallout-skaperne har gjort det igjen. Her får vi et fremragende rollespill hvor valgene du tar virkelig får konsekvenser og kampsystemet engasjerer.

0
Wasteland 3 avsluttes i oktober

Wasteland 3 avsluttes i oktober

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Bare tre måneder har gått siden vi fikk mer historie og innhold til Wasteland 3 i form av The Battle of Steeltown, men Inxile har tydeligvis jobbet på spreng under...

0
Wasteland 3 får mer historie i juni

Wasteland 3 får mer historie i juni

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Inxile Entertainment var raskt ute med å si at Wasteland 3 ville få utvidelser, og nå vet vi mer om hva som venter i den første og når den kommer. Utvidelsen heter The...Loading next content