Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Wasteland 3

InXile Entertainments neste spill utvikles med Unreal Engine 5

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Epic Games kom forrige uke med en vanvittig lekker demonstrasjon av den nye grafikkmotoren Unreal Engine 5, som du kan sjekke ut nedenfor om du gikk glipp av det. Ettersom den er splitter ny, vet vi ikke om hvilke spill som skal bruke grafikkmotoren enda, bortsett fra at Epic selv har sagt at Fortnite skal migreres til Unreal Engine 5 neste år.

Nå har vi dog fått en bekreftelse på ett spill som kommer til å bruke grafikkmotoren, og det er neste tittel fra rollespillmesterne hos Xbox Game Studios, nemlig inXile Entertainment. Dette ble bekreftet sent i går på Twitter, hvor de også slår fast at de nå har fullt fokus på å få klart Wasteland 3. Det betyr at det vil ta litt tid før vi får se noe til deres neste prosjekt, men vi vet at det har potensiale til å se meget bra ut med tanke på den nye grafikkteknologien og neste generasjons hardware.

HQ
Wasteland 3

Relaterte tekster

0
Wasteland 3Score

Wasteland 3

ANMELDELSE. Skrevet av Roy Woodhouse

Fallout-skaperne har gjort det igjen. Her får vi et fremragende rollespill hvor valgene du tar virkelig får konsekvenser og kampsystemet engasjerer.

0
Wasteland 3 avsluttes i oktober

Wasteland 3 avsluttes i oktober

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Bare tre måneder har gått siden vi fikk mer historie og innhold til Wasteland 3 i form av The Battle of Steeltown, men Inxile har tydeligvis jobbet på spreng under...

0
Wasteland 3 får mer historie i juni

Wasteland 3 får mer historie i juni

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Inxile Entertainment var raskt ute med å si at Wasteland 3 ville få utvidelser, og nå vet vi mer om hva som venter i den første og når den kommer. Utvidelsen heter The...Loading next content