Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

InZone Buds

Leverer der det betyr noe.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

PlayStation avslørte nylig at vi må vente til desember for å få tak i plattformens aller første in-ears, Pulse Explore. De skal koste 199 dollar, men hva om jeg fortalte deg at du ikke trenger å vente til desember og kan betale det samme for et produkt som jeg synes er vanskelig å toppe - på noen som helst måte?

HQ

Pussig nok snakker jeg om et annet Sony-produkt, men denne gangen fra InZone-familien. De debuterte med ulike hodetelefoner i fjor, og nå har vi kommet til InZone Buds, som støtter både PC og PS5 og er modellert etter den svært vellykkede WF-1000XM5.

Kabinettet er stort, og det skyldes blant annet at selve kabinettet har fått plass til den trådløse 2,4 GHz-donglen. Det er flott å se at du kan ta med deg etuiet uten å måtte bekymre deg for å glemme noe livsviktig, og dessuten varer enhetene i hele 12 timer over 2,4 GHz og kan fylles opp med noe sånt som 36 timer fra etuiet, så det er mange timers bruk mellom hver gang de må lades.

InZone Buds

Enhetene er basert på de tidligere nevnte WF-1000XM5, men har naturligvis en hvit farge og en mer buet profil. De er ganske store og tunge, men på grunn av en morsom krumning i midten forsvinner tyngden i ørene og erstattes av komfort og smidighet. Disse er virkelig komfortable. De har også Bluetooth, slik at de automatisk kobles sammen med telefonen når du løper, og deretter automatisk prioriterer PS5 eller PC-en når du spiller.

Dette er en annonse:

Det er ingen RGB, takk for det, det er fire ekstra spisser til enhetene dine, takk for det, og via Bluetooth øker brukstiden til noe sånt som 24 timer på én lading. Det er små irritasjonsmomenter, ingen tvil om det - hengslet på dekselet er altfor slapt og løst og ville vært uakseptabelt for et par in-ear til halve prisen, og Sonys InZone Hub er bare tilgjengelig på Windows. Og ja, dette er den korteste USB-C-kabelen jeg tror vi noensinne har fått til et stykke elektronikk av denne typen.

InZone Buds bruker Sonys Dynamic Driver X på 8,4 mm, og resultatet er rett og slett fantastisk. Uansett om det er Baldur's Gate III, Marvel's Spider-Man 2 eller en Third Ear podcast på løpeturen, er det balanse, signatur og holdning i InZone Buds, og selv om de selvsagt ikke kan erstatte de store hodetelefonene, er vi nærmere enn du kanskje tror.

InZone Buds

Det finnes også Spatial Sound (som krever at du fotograferer ørene dine med telefonen, noe som mildt sagt er en latterlig prosess), men denne funksjonen imponerte ikke helt. Det er faktisk ganske god separasjon mellom lagene og avstanden i lyden uten Spatial Audio, så effekten var mildt sagt mild... for å si det mildt.

Dette er en annonse:

Begge har gode berøringskontroller, en pålitelig mikrofon som holder seg klar under de fleste forhold, og ingen problemer med tilkoblingen under hele testperioden. Derimot er InZone Buds litt kresen når det gjelder hvilke USB-C-porter den kan kobles til. Den fungerer på PS5, PC og Switch, men ikke på Xbox Series eller Steam Deck (dette kan være en feil). Det finnes heller ingen iOS/Android-app slik at du kan gjøre endringer mens du er på farten, noe som også er merkelig.

Men alt i alt er InZone Buds en ganske stor seier, og det er et sett med in-ears som jeg har vanskelig for å se at Pulse Explore kan slå til samme pris.

09 Gamereactor Norge
9 / 10
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte teksterLoading next content