Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
It Takes Two

It Takes Two demper håpet mitt om å få 8500 kroner

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Hazelight-grunnleggeren Josef Fares var i kjent stil stor i kjeften da han snakket med Jeff Cork fra Game Informer i februar og lovet ett tusen amerikanske dollar til personer som med hånden på hjertet kan si at It Takes Two er kjedelig etter å ha prøvd det, men jeg kan nesten forstå han.

For nå har EA og Hazelight gitt oss enda en trailer fra It Takes Two som både forklarer litt mer om hva historien går ut på og viser enda mer variert gameplay. Som jeg har sagt før virket spillet litt for dystert og pompøst for min smak første gangen vi hørte om det, men det har skutt oppover ønskelisten min de siste månedene, så forhåpentligvis blir det faktisk såpass bra at jeg kan se langt etter 8500 kroner den 26. mars.

Hva tror du? Lukter det penger til deg?

HQ
It Takes Two

Relaterte tekster

0
It Takes TwoScore

It Takes Two

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Hazelight er tilbake med enda et samarbeidsfokusert eventyr.

0
Får vi It Takes Two 2?

Får vi It Takes Two 2?

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Josef Fares og resten av gjengen i Hazelight har utelukkende laget helt nye spill med Brothers: A Tale of Two Sons, A Way Out og senest It Takes Two, men det kan virke...Loading next content