Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

JBL Live Flex

JBL har lånt designet fra Apple Airpods for å tilby en in-ear-hodetelefon som ikke vil irritere det indre øret for mye.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Lyd er subjektivt. Det som høres bra ut for mine ører kan høres dårlig ut for ditt, og det har å gjøre med litt av alt. Ørene dine er forskjellige fra mine, hjernen din fungerer annerledes, og smaken din kan være helt unik. Jeg liker punchiness og bass. Du foretrekker kanskje mer eller mindre diskant eller kanskje akustiske toner. Selvfølgelig må du alltid huske på dette når du leser anmeldelser av hodetelefoner, for eksempel, og når det gjelder den nylig utgitte JBL Live Flex, kommer disse personlige smakene og personlige referansene virkelig til spill fra første minutt. For dette er på flere måter enn en avvik fra JBLs klassiske formel. En litt annen linje har blitt tatt her, og jeg kan se nøyaktig hvorfor.

JBL Live Flex

Live Flex er i utgangspunktet JBLs versjon av Airpods. Den amerikanske lydgiganten har etterlignet Apple's design direkte, og laget en ørepropp i øret som ikke har de typiske silikonpluggene du setter inn i øregangen. Live Flex, som Airpods, er harde plastkopper som du liksom putter i det indre øret, og om du foretrekker det, eller tradisjonelle gummipropper, er selvfølgelig en super-subjektiv ting. Jeg har hørt flere personer de siste fem årene fortelle meg at de bare vil bruke Apple Airpods (bare!) fordi de ikke liker å ha ting stappet i øregangen, mens andre, som meg, tenker det motsatte.

JBL Live Flex

JBL Live Flex bruker JBLs beste drivere, som måler hele 12 millimeter, de kommer med den samme suverene støyreduksjonen som i Live Pro 2 og samme evne til å spille romlig lyd. De huser seks mikrofoner for ren, støyfri samtalelyd, og de tilbyr veldig god batterilevetid. Du kan kjøre Live Flex øretelefoner i åtte timer per lading og lade dem fra null til 100 prosent batteri fire ganger i det medfølgende etuiet, som har et magnetisk deksel. Spec-klok, disse er top-of-the-line enheter koster £ 159.99, akkurat som JBL har gjort seg kjent for de siste årene.

Dette er en annonse:

Selv om dette er vel og bra, er problemet for meg at de egentlig ikke passer i mine indre ører. Eller vel, de passer ikke i det hele tatt. De faller bare ut. Uansett hvordan jeg plasserer dem, faller de ut så snart jeg beveger hodet mitt, noe som har tvunget meg til å gjennomgå dem ved å sitte og holde dem på plass i ørene mine. Dette er selvfølgelig litt urettferdig da vi alle vet at in-ear-hodetelefoner alltid høres best ut når vi skyver dem tett inn i øret og holder dem der, men gitt hvor dårlig denne typen design fungerer for meg, var det alt jeg kunne gjøre for å lytte med Live Flex.

JBL Live Flex

Lyden her er litt tynnere sammenlignet med Live Pro 2 spesielt, og en del av det har definitivt å gjøre med det faktum at de bare rasler rundt i mitt indre øre og ikke sitter fast i øregangen min. Jeg savner litt varme, jeg savner litt tilstedeværelse og jeg savner bass. Hvis du opplever at JBL ofte lager in-ear-hodetelefoner med for mye bassfokus, kan disse definitivt passe deg, men for meg mangler de litt for mye. Kontrollen er imidlertid god, og du kan se at driverne er store da lydbildet er bredt med god separasjon. Samtalekvaliteten er også god, det samme er batterikapasiteten, men støyreduksjonen lider, det samme gjør bassgjengivelsen, fordi Live Flex ikke sitter fast i øregangen min.

JBL Live Flex
Dette er en annonse:

Hvis du liker utformingen av Airpods og dermed foretrekker in-ear-hodetelefoner som ikke sitter godt i øregangen, er dette et strålende valg fordi de har både mindre stilk, bedre batterilevetid og bedre lyd enn Apple Airpods. For meg er dette imidlertid ikke noe jeg noen gang ville valgt fremfor for eksempel JBL Live Pro 2, som er billigere og yter betydelig bedre.

07 Gamereactor Norge
7 / 10
+
Praktisk størrelse. Flotte elementer. Virkelig god batterilevetid. Strålende samtalekvalitet.
-
Sitter ikke inne i det indre øret. Mangler JBLs patenterte varme og bass.
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

0
JBL Live Flex

JBL Live Flex

HARDWARE-TEKST. Skrevet av Petter Hegevall

JBL har lånt designet fra Apple Airpods for å tilby en in-ear-hodetelefon som ikke vil irritere det indre øret for mye.Loading next content