Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

JBL Tour Pro 2

Trenger esken din en skjerm?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det finnes billioner av in-ears på markedet, så du trenger noe for å differensiere produktet ditt. JBL har gått en litt alternativ vei, og valgt å gi toppmodellen i Tour Pro-serien... en liten skjerm i etuiet. Ellers er alt annet ganske standard.

Tanken er at du styrer alle funksjonene på skjermen som normalt ville gått via JBLs egen app eller avspilleren eller strømmetjenesten din. Det er en fin idé, men noe som tar to trykk på telefonen tar fort fire sveip og et trykk på etuiet, og da må jeg innrømme at jeg synes det er rart å betjene in-ear-øretelefonene mine, som har berøringskontroller med alle relevante funksjoner, fra etuiet. Og som datanerd må jeg si at jeg synes det er svært mangelfullt at det ikke fremgår noe sted hva oppløsningen er eller hvilket type panel som brukes.

I tillegg kunne manualen nevnt at det sitter to små plastbiter på selve enhetene fra fabrikken som må fjernes før noe fungerer.

JBL Tour Pro 2
Dette er en annonse:

Ellers er det som forventet ganske mye plast, men med god passiv støydemping i silikon, adaptiv støyreduksjon, mye programvare for å tilpasse lyden - inkludert romlig lyd- og rimelig god batterilevetid. På den annen side la jeg merke til at dekselet utlades noe sånt som 10% om dagen hvis du ikke berører dem i det hele tatt. Om det skyldes skjermen vet jeg ikke, men det virker i overkant. I tillegg kan jeg se at andre medier nesten synes at dekselet er verdig en designpris. Rart. Det er bare større og mye mer klønete med sin nesten dobbelt så store størrelse sammenlignet med mitt eget vanlige, og betydelig tyngre også. På den annen side støtter det trådløs lading, noe som er helt på sin plass i denne prisklassen.

For 250 pund får du også en IPX5-klassifisering, noe som er ... nesten ingenting, og selv om lyden er veldig fyldig med god bass, mangler den litt oppløsning, noe som kan skyldes at det - fortsatt - ikke er noen AptX eller AptX HD, noe jeg helt klart forventer i in-ears som koster halvparten så mye. På den annen side fungerer støyreduksjonen bra. Og etuiet lades raskt opp.

Samtalekvaliteten er også helt grei, så hurra for det. Selve øretelefonene er litt plastikkaktige og billige, men jeg forstår at dette er nødvendig for å holde dem så lette som mulig, og de sitter godt.

JBL Tour Pro 2
Dette er en annonse:

Alt i alt er jeg ganske splittet. For på papiret får du mye, men de er også ganske dyre. Du sitter også igjen med en merkelig følelse av at pengene har blitt brukt på et deksel som mer enn noe annet er en unødvendig bling-bling-greie, og det etterlater mer essensielle ting ved veikanten, som å betale for AptX-støtte. Og det er synd, for ting som støydemping, batterilevetid (jeg fikk 35 timer med støydemping på maks), komfort og samtalekvalitet er bra nok, og med mindre du går over 250 pund, er lydkvaliteten også bra.

06 Gamereactor Norge
6 / 10
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte teksterLoading next content