Norsk
Gamereactor
nyheter
Dark Matter

Joel Edgerton og Jennifer Connelly spiller hovedrollene i Apples TV-serie Dark Matter.

Serien kommer på Apple TV+ neste måned.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Apple Apple TV+ har et stort utvalg av serier og filmer som lanseres jevnlig på strømmetjenesten Apple TV+, og i mai kommer enda en ny serie. Dark Matter er basert på den bestselgende sci-fi-romanen til forfatteren Blake Crouch, og er en sci-fi-thrillerserie som utforsker en verden av uendelige virkeligheter, og spesielt en verden der hovedpersonen kidnapper seg selv.

Serien har Joel Edgerton og Jennifer Connelly i hovedrollene, og har premiere på Apple TV+ 8. mai med en debut på to episoder. De syv resterende episodene kommer deretter ukentlig.

Du kan se traileren for Dark Matter nedenfor, der du også finner et fullstendig sammendrag.

Synopsis: "Hyllet som en av tiårets beste sci-fi-romaner, Dark Matter er en historie om veien som ikke er tatt. Serien følger Jason Dessen (spilt av Joel Edgerton), en fysiker, professor og familiefar som en kveld på vei hjem i Chicagos gater blir bortført til en alternativ versjon av livet sitt. Forundringen forvandles raskt til et mareritt når han forsøker å vende tilbake til sin egen virkelighet i det forbløffende landskapet av liv han kunne ha levd. I denne labyrinten av virkeligheter begir han seg ut på en opprivende reise for å finne tilbake til sin sanne familie og redde dem fra den mest skremmende og uslåelige fienden man kan tenke seg: seg selv."

HQ
Dark Matter

Relaterte teksterLoading next content