Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
PGA Tour 2K23

John Cena bekreftet for PGA Tour 2K23

Vi kan faktisk se ham i dette bildet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Pro-bryteren/skuespilleren John Cena er ikke fremmed for titler utgitt av 2K Sports ettersom han har vært en del av flere WWE 2K-spill. Nå er det på tide å spille med John Cena igjen, men denne gangen i en noe mer edel sport enn bryting (ikke misforstå, vi elsker bryting, men stilig, det er det ikke).

John Cena vil bli lagt til som spillbar golfspiller i PGA Tour 2K23 den 7. april, noe som ikke helt tilfeldig er når EA Sports PGA Tour har premiere. John Cena er en veldig populær stjerne etter filmer som Bumblebee, Fast & Furious 9 og TV-serien Peacemaker - og dette er sannsynligvis en smart måte å minne folk på at PGA Tour 2K23 også eksisterer.

PGA Tour 2K23

Relaterte tekster

0
PGA Tour 2K23Score

PGA Tour 2K23

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Andersen

Birdier, eagler og bogeyer haglet da Daniel tok for seg det nyeste golfspillet fra 2K og HB Studios.

0
Sniktitt: PGA Tour 2K23

Sniktitt: PGA Tour 2K23

FORSPILL. Skrevet av Daniel Andersen

Daniel har svingt golfkølla på både bane og i skogen da vi fikk en sniktitt på det nye golfspillet fra 2K og HB Studios.

0
PGA Tour 2K23 slippes i oktober

PGA Tour 2K23 slippes i oktober

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Da 2K Games og HB Studios annonserte at de ville annonsere noe angående PGA Tour 2K23 den 22. august sendte Daniel meg en ekstremt forhåpningsfull melding om at de...Loading next content