Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
hardware-tekster

Journey Alti Wireless

En trådløs MagSafe-lader i musematten? Ja, hvorfor ikke.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Som vi allerede har etablert i en rekke anmeldelser, er det all grunn til å lete etter forbrukerelektronikk eller produkter som kan utføre forskjellige oppgaver samtidig. Et hodesettstativ med innebygd lading for headsettet ditt? Ja takk! En bordlampe som inneholder en smakfull digital klokke? Ja!

HQ

Det er akkurat det Journey har gjort med sine Alti Wireless, et produkt som raskt har blitt noe av en yndling i ulike «hjemmekontor»-videoer på YouTube, en videosjanger som har vokst i popularitet siden hjemmearbeid ble mer populært under og etter pandemien.

Så hva er det? Vel, som noen av Satekis produkter, er det ganske enkelt en musematte i stort format, eller kanskje en såkalt "skrivebordsmatte", om du vil, som på den ene siden kan kobles til strøm og dermed lade både en iPhone via MagSafe og et sett med AirPods gjennom en liten Qi-plate.

Journey Alti Wireless

Det i seg selv gjør Alti Wireless spesielt spesiell, det finnes andre lignende produkter på markedet. Men poenget er at dette er gjort på en veldig smakfull måte, som er mer unik enn du kanskje tror. Den er rektangulær, ganske stor, og den ene siden er laget av vegansk skinn, mens den andre er laget av en slags filt. Du kan i utgangspunktet bruke begge, og du kan bla mellom dem. Journey sier at dette er for å gi deg muligheten til å lagre papirer mellom de to lagene, noe som er smart nok, men det tar ikke mange papirer stablet oppå hverandre for at det skal være merkbart når du hviler underarmene på det, så hvor smart det er, er vanskelig å si.

Dette er en annonse:

Ladedelen av Alti Wireless er faktisk et slags tilbehør, og er magnetisk koblet til siden av skrivebordsmatten. Ideen er ganske enkel, men du kan fjerne en hel trådløs lader bare ved å la Alti Wireless være på plass, og den kan levere hele 15W strøm (7.5W for iPhone hvis Qi-laderen også er i bruk).

Det er noen småting her og der. Hvis du er en hardbarket Apple-fanatiker, er det litt skuffende at det ikke er plass til å lade Apple Watch. Ja, den bruker Qi i prinsippet, men den kan ikke lade på den dedikerte platen, som i prinsippet er ganske direkte skulpturert for et sett med AirPods. Så for meg personlig trenger jeg fortsatt en trådløs lader på bordet uansett for å få den funksjonaliteten.

Journey Alti Wireless

Og så er det den lille fotnoten at selv om du får en USB-C-kabel, er det ingen strømforsyning. Du må supplere det selv. Ja, kanskje det er en prinsippsak snarere enn praktisk, men ideen om at produktet du kjøper faktisk ikke fungerer med mindre du leverer strømmen selv, er jeg bare ikke veldig glad for. For en smarttelefon? Ja, kanskje. Men Journey bør gi de avgjørende komponentene som trengs for at Alti Wireless skal bli mer enn bare en dyr musematte.

Dette er en annonse:

Når det er sagt, er Alti Wireless enda et eksempel på noe interessant som skjer i måten vi kombinerer forskjellige funksjoner på skrivebordet hjemme eller på jobben, og det er et enkelt produkt å elske, ingen tvil om det.

08 Gamereactor Norge
8 / 10
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte teksterLoading next content