Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Little Big Planet 2

Journey møter Little Big Planet 2

Sackboys garderobe utvides igjen

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I forbindelse med versjon 1.12-oppdateringen til Little Big Planet 2, som skal slippes i løpet av uken, har utvikler Media Molecule løftet sløret for den første av to nye kostymepakker.

Hvis du har spilt det kritikerroste eventyrspillet Journey vil du rask kjenne igjen de røde kåpene vår alles Sackboy har fått på seg, og som man sier, alt kler den smukke.

Den andre kostymepakken er hemmelig foreløpig, men begge skal slippes den 24. april.

Når det gjelder 1.12-oppdateringen dreier denne seg i hovedsak om forbedringer innenfor spillets community-seksjon.

Dive-In-funksjonen har nå blitt flyttet til toppen av community-menuen, og den har samtidig blitt forbedret for å gjøre navigeringen lettere. Samtidig har Boo-taggen blitt fjernet fra spillet, da utviklerne mente den gjorde mer ugagn enn nytte.

Kommentar. og vurderingsfunksjonen til de brukerskapte brettene skal også ha fått en overhaling.

I andre Little Big Planet-nyheter bekreftet Sony nylig det Mario Kart-lignende spillet Little Big Planet Karting, og det går rykter om et Little Big Planet-MMO som skal avsløres den 2. mai.

Kilde: Playstation-bloggen.

Little Big Planet 2

Relaterte tekster

Little Big Planet 2Score

Little Big Planet 2

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Guanio

Overstrømmende fantasifullt er fortsatt nøkkelbeskrivelsen for Media Molecules skaperglade oppfølger, hvor Sackboy tar sikte på å redde verden fra en ond støvsuger. Les anmeldelsen her...

5
I alle dager... Super Sack Boy?

I alle dager... Super Sack Boy?

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Sony og Media Molecule har annonsert en kort ny trailer for det vi mistenker er en ny utvidelse til suksesspillet Little Big Planet 2, og denne gangen skal vi få...Loading next content