Norsk
Gamereactor
nyheter
Jurassic World Evolution

Jurassic World Evolution viser seg frem i gameplaytrailer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da Frontier offentliggjorde Jurassic World Evolution på Gamescom-messen fikk vi en liten indikasjon på hvordan det vil være å bygge og drive en av de velkjente parkene i form av en CG-trailer. Dere som er på GR ofte vet at undertegnede er mer glad i gameplaytrailere, så dagens video er av litt større interesse.

Her får vi nemlig se hvordan mange av dinosaurene faktisk ser ut i selve spillet. Nå har utviklerne selvsagt tatt seg noen kreative friheter med kameraplasseringene, men de grafisk virker i alle fall spillet ganske lovende. Det tar vel ikke så lang tid før vi får mer detaljerte bilder av hva som skjer om noe går galt (eller at vi fjerner noen gjerder med vilje) heller.

Utviklerne kan fortelle at det er tre ulike ting vi må vurdere konstant i parken; underholdning, sikkerhet og forskning. For eksempel kan for mye sikkerhet gjøre det kjedelig for publikum siden opplevelsen ikke blir helt den samme med for mange gjerder eller andre sikkerhetshensyn. Samtidig er det viktig å ta vare på dinosaurene. De kan bli syke, drepe hverandre, prøve å flykte, og mye mer. Alt dette må vi ha i tankene, og i samme slengen tenke på omgivelsene rundt oss. Hver øye har blant annet ulike klimaer, noe som kan bety ødeleggende stormer, tørke og en rekke andre ting som vil gjøre jobben vanskeligere.

Det høres altså ut som om Frontier allerede har tenkt på en rekke ting som vil kunne gjøre dette til en flott opplevelse. Hva må til for å gjøre deg fornøyd?

HQ
Jurassic World Evolution

Relaterte teksterLoading next content