Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Generation Zero

Just Cause-skaperne avslører Generation Zero

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi visste allerede at Avalanche Studios jobber med Rage 2, men svenskene har sannelig ikke tenkt å la oss glemme at de har to studioer.

Nå har de nemlig også avslørt at studioet også utvikler et spill kalt Generation Zero, og at dette vil ta oss til studioets hjemland. Her befinner vi oss i Sverige under en alternativ utgave av 1980-tallet. Mindre vennligsinnede roboter av ulike størrelser har overtatt store deler av landet, så det er opp til deg og eventuelt tre andre spillere å bruke fantasifulle våpen og egenskaper for å rydde dem av veien.

Alt dette vil i kjent Avalanche-stil foregå i en åpen verden hvor både fiender og kuler oppfører seg slik de skal. Siden spillet også vil bruke Just Cause sin Apex-motor vil all skade du gjør også forbli i verdenen, så skader du en robot vil ikke denne nullstilles om den slipper unna og du møter på den igjen senere. Utviklerne har selvsagt tenkt å ta god nytte av tidsperioden det hele befinner seg i også ved å ha klassisk 80-tallsmusikk.

Du kan få en forsmak på alt dette i traileren under, og deretter forhåpentligvis glede deg til spillet lanseres en gang i 2019.

HQ
Generation Zero
Generation ZeroGeneration ZeroGeneration Zero
Generation ZeroGeneration ZeroGeneration Zero

Relaterte tekster

8
Generation ZeroScore

Generation Zero

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Greiner Ådnesen

Åttitallsantrekk, roboter og synthmusikk redder ikke Generation Zero fra å være noe av det verste Kristian har spilt i år, og vi er i mars.

1
Generation Zero er ferdig!

Generation Zero er ferdig!

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Avalanche Studios jobber for øyeblikket beinhardt med Generation Zero, men studiogrunnleggeren Christofer Sundberg har tatt seg tid til å gå ut på Twitter for å kunngjøre...

0
Klokken 16 på GR Live - Generation Zero

Klokken 16 på GR Live - Generation Zero

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Generation Zero er det neste spillet til Avalanche Studios, og vi tenkte vi skulle ta en litt nærmere titt på det i dagens utgave av GR Live. Skytespillet, som er satt...Loading next content