Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Hunter: Call of the Wild

Just Cause-utviklernes neste avslørt

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da vi på fredag kunne informere om at Avalanche Studios, skaperne av spill som Just Cause 3 og Mad Max, ville avsløre et nytt spill denne uken håper mange av dere på PS4 Pro støtte eller et nytt Just Cause-spill. Det er det dog ikke snakk om. Som forventet er det nemlig snakk om et nytt The Hunter-spill.

Spillet heter theHunter: Call of the Wild, og er et jaktespill satt i en "open world"-verden. Utvikleren Expansive Worlds ønsker å skape det mest innlevende jaktespillet noen sinne. Dette skal de klare ved å få dyrene til å oppføre seg realistisk og komplekst, dynamisk vær, dag/natt-syklus, simulert ballistikk, veldig realistisk akustikk, lukt som føres med det sostifikerte vindsystemet, og mye mer. Alt dette får vi leke oss med i det rundt 130 kvadratkilometer store området spillet vil by på.

Våpen er selvsagt en viktig del av et spillet, og det virker som om Call of the Wild vil gi oss et godt utvalg å velge blant. Her snakker vi om en rekke ulike rifler, håndpistoler og buer som alle kan modifiseres med ulike sikter og ammunisjonstyper.

Karakteren vår kan også forbedres med ulike ferdigheter og nytt utstyr. Lær hvordan man lager ulike lokkelyder, kjenner igjen ulike lukter, og mer. Det viktigste blir uansett å lære hvordan dyrene oppfører seg, hvilke kjennetegn de har og bevegelsesmønster.

Høres det vanskelig ut? Spillet har en rekke innstillinger som kan skrues av og på for hjelp. Dermed kan både nybegynnere og de som sover med riflen i sengen kose seg med spillet.

theHunter: Call of the Wild byr også på ulike flerspillermoduser. Her vil man kunne slå seg sammen med åtte andre spillere for å enten samarbeide eller konkurrere.

Er du en streamer eller youtuber har vi også en god nyhet til deg. Da kan du nemlig melde deg på en lukket beta som varer fra 6. til 9. desember. For å få en Steam-nøkkel og nærmere informasjon må du sende navnet ditt og hva du driver med til wi[email protected], så vil de kontakte deg etter hvert.

Om du ønsker en stemningsfylt tale om hva spillet handler om kan du se spillet sin første trailer under her.

theHunter: Call of the Wild skal slippes til PC i starten av neste år.

HQ
The Hunter: Call of the Wild
The Hunter: Call of the WildThe Hunter: Call of the Wild

Relaterte teksterLoading next content