Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
John Wick: Chapter 4

Keanu Reeves og Chad Stahelski tar en pause fra John Wick

Chapter 4 markerer muligens slutten for hovedfilmene.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Chad Stahelski, regissøren av John Wick-filmene, har snakket om hva den kommende John Wick: Chapter 4 betyr for franchisen, så vel som for ham personlig.

I et intervju med The Hollywood Reporter sier han:

"I våre sinn er Keanu og jeg ferdige for øyeblikket. Vi skal gi John Wick en pause. Jeg er sikker på at studioet har en plan. Hvis alle elsker den og det går bananas tar vi et stille minutt. Wicks får alltid, av en eller annen merkelig grunn, alltid den siste utgivelsesdatoen i Japan. Det er alltid noe sånt som tre måneder senere. Hvis det er det samme denne gange, vil vi gjøre en japansk turné og slippe filmen i september. Keanu og jeg skal ta en lang tur til Tokyo. Vi skal sitte i Imperial Hotel Scotch Bar og si 'Hva tror du?' Vi skal ha et par 20 år gamle whiskyer og skrive noen ideer på servietter. Hvis disse ideene fester seg lager vi kanskje en film."

Stahelski snakker også om hvor intenst arbeidet med John Wick-franchisen har vært, og om det har begrenset ham fra å jobbe med andre prosjekter:

"Wicks er så intense, og jeg liker å være en del av det hele. Jeg har prøvd å være multitasker-regissør - prepping av en ting mens du arbeider på en annen - men jeg kan ikke. Det er derfor de begynner å stable seg opp."

Stahelski mimrer i tillegg om hvor langt franchisen har kommet og reflekterer over et ikonisk øyeblikk fra første film:

"Drapet på valpen ble skrevet ut så mange ganger som det ble skrevet inn igjen. Til syvende og sist er det mytologisk. Vi måtte gå så over bord, så ekstreme å presse det for å fortelle deg at det var helt symbolsk. Vi prøver å ikke holde realismen. Vi vil at seerne skal vite at vi ler. Men du vet ikke engang hvor mye Dave [David Leitch] og jeg stresset om det."

John Wick: Chapter 4 slippes på kino 24. mars.

HQ
John Wick: Chapter 4

Relaterte teksterLoading next content