Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Kickstarter-spill med norske aner

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Utvikleren Boomzap, som norske Allan Simonsen var med på å grunnlegge i i 2005, har nå lansert en Kickstarter-kampanje for å få lansert sitt Legends of Fire & Steel. Dette er et strategispill som henter inspirasjon fra titler som Civilization, Crusader Kings 2 og Heroes of Might and Magic, men med forenklede kontroller og kortere spilletid. Intensjonen er å lage et strategispill med fokus på flerspiller, som folk kan ta oss tid til selv hvis kone, barn og venner krever sitt av fritiden deres.

- Målet med Legends er å lage et fullverdig strategispill, som like fullt kan spilles på 30-45 minutter. Vi skal ta Heroes of Might and Magic, fokusere på den morsomme delen, og streamline de delene som generelt tar tid mot sluttspurten av spillet, forteller Simonsen.

Kickstarter-spill med norske aner

Simonsen er noe så sjeldent som en norsk spillutvikler i Singapore. Etter å ha møtt sin kone under studiene i Edinburgh ble han med henne hjem på flyttelasset, og bosatte seg i den asiatiske storbyen. Siden har det blitt en lynkarriere innen spillutvikling, før han og en kamerat altså startet Boozmap i 2005.

- Boomzap er et litt rart firma. Vi er helt virtuelle. Det finnes ikke et kontor noe sted, men vi har likevel 73 ansatte i Singapore, Malaysia, Indonesia, Filippinene, Thailand, Vietnam, Taiwan, Japan, Russland, Ukraina, Pakistan og India. Alle jobber hjemmefra, eller fra hvor enn de måtte ønske. Den smarteste løsningen har nok han russeren som programmerer spill fra stranda på Koh Samui i Thailand, forteller Simonsen.

Totalt har Boomzap lansert et femtitalls spill på PC, Mac, Wii, iOs og Android. Om tre uker lanseres Super Awesome Quest på verdensscenen, og hvis Kickstarter-kampanjen kommer i mål vil Legends of Fire & Steel følge etter en gang i framtiden. Vi gleder oss til å teste det ved en senere anledning, men først må det altså gjennom kronerullingen.

Kickstarter-spill med norske aner
Kickstarter-spill med norske anerKickstarter-spill med norske anerKickstarter-spill med norske aner


Loading next content