Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Halo: Spartan Assault

Killzone-veteraner starter VR-studio

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I Amsterdam, Nederland holder det til et studio kalt Vanguard Games , som er mest kjent for actionspillet Halo: Spartan Assault. Før studioet ble dannet i 2010 jobbet imidlertid bakmennene Martin de Ronde og Michiel Mol hos Guerrilla Games der de bidro til å bygge Killzone-serien.

Det er derfor snakk om et rutinert studio som nå har besluttet å endre navn for å fokusere på virtual reality. Det nye navnet blir Force Field, og en samarbeidsavtale med Oculus VR er allered på plass. Studiosjef Arthur Houtman kommenterer overgangen på følgende vis:

- We kicked off in this new direction nearly a year ago through our partnership with Oculus and absolutely fell in love with the possibilities of this new platform. We believe in the incredibly potent future of VR and AR and have made the bold decision to refocus our entire company.

De ligger altså i kortene at studioet skal fokuserer kun på virtual reality-spill fremover. Et modig og smart valg, eller har de for stor tro på VR-teknologien? Det første VR-prosjektet deres skal etter sigende slippes innen året er omme.

Halo: Spartan Assault
Halo: Spartan Assault

Relaterte tekster

1
Halo: Spartan AssaultScore

Halo: Spartan Assault

ANMELDELSE. Skrevet av Martin Sollien

343 og Vanguard Games forsøker å gjøre Halo til Mario. Problemet er at Spartan Assault føles som en pedagogisk introduksjon til Halo-universet med enkel underholdningsverdi...

0
Killzone-veteraner starter VR-studio

Killzone-veteraner starter VR-studio

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

I Amsterdam, Nederland holder det til et studio kalt Vanguard Games , som er mest kjent for actionspillet Halo: Spartan Assault. Før studioet ble dannet i 2010 jobbet...

0
Halo: Spartan Assault slippes på Steam

Halo: Spartan Assault slippes på Steam

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Før helgen kunne Microsoft fortelle at Halo: Spartan Assault (tidligere sluppet til deres smarttelefoner og begge de aktuell Xbox-konsollene) skulle bli sluppet på Steam...Loading next content