Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Forza Motorsport 4

Kinect-eksklusiv achievement

Forza Motorsport 4 stiller strenge krav

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Dersom du går med planer om å sikre deg full pott av Gamerscore-poeng fra det kommende Forza Motorsport 4 blir du nødt til å gå til anskaffelse av en Kinect-sensor, enten du vil eller ikke.

På achievement-listen som ble annonsert nylig finner vi nemlig en oppføring under navnet "Look ma, no controller", som krever at du gjennomfører en bane i Free Play-modusen kun ved hjelp av Microsofts bevegelseskontroller.

Kravene gir seg imidlertid ikke der, dersom du skal sikre deg "Forza Faithful" kreves det nemlig at du er innehaver av en lagringsfil fra Forza Motorsport 3.

Den komplette achievement-listen finner du på nettsiden Xbox360achievements.org.

Forza Motorsport 4
Forza Motorsport 4Forza Motorsport 4

Relaterte tekster

Forza Motorsport 4Score

Forza Motorsport 4

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Rutinerte Turn 10 har overgått seg selv med et spill som oser av luksus og bilglede, mens det skrenser inn som den ubestridte nye kongen av racingsimulatorene...Loading next content