Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Kinesisk politi arresterer CS:GO-jukser

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Man kan vel trygt si at Counter-Strike: Global Offensive er et populært spill, særlig i Kina. Uheldigvis snakker vi ikke da bare om antall spillere, men også for dem som utvikler måter å jukse på i spillet. Dette er faktisk et så stort problem at politiet har innvolvert seg i saken. Nå kan Perfect World (utgiveren av spillet i Kina) fortelle at de endelig har klart å pågripe en av de største distributørene av "cheat"-mekanikker i landet.

Skaperen av CS:GO Daniel-cheaten, kalt Mr. Pan, skal ha blitt pågrepet for å a laget og tjente penger på den godt kjente cheateni Jiangsu-provinsen. Perfect World fant mannen selv, og rapporterte dette til politiet. Sammen med denne pågripelse ble 4275 Perfect World-kontoer slettet for å ha brukten tjenesten. Dette er uansett bare småtteri i forhold til det skaperen kan vente seg. Han kan nemlig få opp til femten år i fengsel, og dømt til å betal fem ganger av det han har tjent på å selge tjenesten. Man kan vel trygt si at den straffen er en god del strengere enn det vi vanligvis ser her i vest.

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...Loading next content