Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

Kinesisk politi arresterer CS:GO-jukser

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Man kan vel trygt si at Counter-Strike: Global Offensive er et populært spill, særlig i Kina. Uheldigvis snakker vi ikke da bare om antall spillere, men også for dem som utvikler måter å jukse på i spillet. Dette er faktisk et så stort problem at politiet har innvolvert seg i saken. Nå kan Perfect World (utgiveren av spillet i Kina) fortelle at de endelig har klart å pågripe en av de største distributørene av "cheat"-mekanikker i landet.

Skaperen av CS:GO Daniel-cheaten, kalt Mr. Pan, skal ha blitt pågrepet for å a laget og tjente penger på den godt kjente cheateni Jiangsu-provinsen. Perfect World fant mannen selv, og rapporterte dette til politiet. Sammen med denne pågripelse ble 4275 Perfect World-kontoer slettet for å ha brukten tjenesten. Dette er uansett bare småtteri i forhold til det skaperen kan vente seg. Han kan nemlig få opp til femten år i fengsel, og dømt til å betal fem ganger av det han har tjent på å selge tjenesten. Man kan vel trygt si at den straffen er en god del strengere enn det vi vanligvis ser her i vest.

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterte tekster

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

ANMELDELSE. Skrevet av Mathias Holmberg

Et av verdens største flerspillerspill er tilbake, og vi har handlet våpen, desarmert bomber, reddet gisler og satt karakter på Valves nyeste...

0
Gade forlater BIG Clan

Gade forlater BIG Clan

ESPORTSTEKST. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Så sent som i forrige uke kunngjorde Big Clan at de hadde forlenget kontrakten til to av Counter-Strike: Global Offensive-spillerne sine, Johannes "tabseN" Wodarz og...Loading next content