Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
anmeldelser
Kirby's Adventure Wii

Kirby's Adventure Wii

Kirby har endelig returnert til Dream Land i tradisjonell stil, og vår anmelder er i skyene. Vi har testet Kirby's Adventure Wii...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

De fleste Nintendofanatikere har et forhold til Kirby, uansett om man kjenner igjen den rosa klumpen fra "Super Smash Bros."-spillene eller fra de mange plattformspillene Hal Laboratory har gitt ut gjennom årene. Kirby's Adventure Wii var i utgangspunktet planlagt for Nintendo Gamecube, og flere utsettelser og en kansellering senere er spillet nå endelig ute, og det er slett ikke dårlig.

Kirby's Adventure Wii

Spillet begynner med at et luftskip fra en mystisk portal kræsjer i Dreamland. Skipsdelene spres utover verdenen, og etter en kort filmsnutt uten tekst hvor vi møter skipets herre, legger Kirby ut på eventyr for å finne igjen skipsdelene. Historien fungerer mer som et bakteppe for selve gameplayet enn et insentiv til å runde spillet, men her fungerer det glimrende. Det enkle er virkelig ofte det beste.

Gameplaymessig er Kirby's Adventure Wii rett og slett et plattformspill. Det er fem verdener i spillet, med flere brett i hver verden. Målet er å få tak i de fem skipsdelene fra luftskipet. Man kan også finne opptil fem muttere i hver bane, selv om det ikke er obligatorisk å finne dem. I luftsskipet låses det opp flere minispill ettersom man samler inn disse mutterene, og de er både varierende og moro. Det er et hyggelig tillegg som øker gjenspillingsverdien betraktelig.

Dette er en annonse:

Når man støter på en fiende, kan Kirby sluke ham og kopiere evnene hans hvis det skulle være ønskelig. Noen av disse egenskapene er tydelig inspirert av andre Nintendoserier som The Legend of Zelda. Det er her Kirby's Adventure Wii virkelig lykkes. Kirby kan få evnene til blant annet en sverdfekter, ninja, spydkaster eller statue. Videre kan Kirby i utvalgte baner få superversjoner av noen egenskaper, og dermed få muligheten til å gjøre stor skade på banen og dens fiender. Dette er både spektakulært å se på og kult å utføre. Disse egenskapene er varierte, og det er nærmest en fryd å oppdage de nye egenskapene jo lengre ut man kommer i spillet.

Kirby's Adventure Wii

Kirby's Adventure Wii introduserer også en samarbeidsmodus som både er effektiv og intuitiv. Nye spillere kan velge mellom å spille som Kirby, Waddle Dee, Meta Knight eller King Dedede. Flere spillere kan når som helst hoppe inn i spillet for å være med, og i kombinasjon med det intuitive kontrolloppsettet er scenen satt for timevis med moro for venner og familie.

Et varierende brettdesign sørger for at Kirby's Adventure Wii aldri blir en kjedelig affære. De forskjellige brettypene i de forskjellige verdenene setter stemningen sammen men skreddersydd og velfungerende musikk. I bakgrunnen kan man se hvor vakkert Dreamland virkelig er, og det er svært lite å utsette på grafikken i Kirby's Adventure Wii.

Dette er en annonse:
Kirby's Adventure Wii

Dessverre er Kirby's Adventure Wii litt for lett. Spillet er nesten aldri en utfordring, og bosskampene krever ikke så utrolig mye strategi fra spilleren sin side. Spillet blir litt vanskeligere mot slutten, men for den vante spilleren er det ikke mye utfordring å hente her. Dessuten hadde spillet ikke tatt skade av å være mer nytenkende. Wiimoten brukes litt i spillet, men utviklerne kunne ha tatt Wii-en i bruk i en større grad enn det de har gjort.

Det hersker ingen tvil om at Kirby's Adventure Wii er et godt spill. Variasjon er nøkkelordet i dette spillet, og variasjonen og spenningen i antall evner Kirby kan kopiere trekker spillet opp flere hakk i seg selv. Selv om spillet følger det samme oppsettet nesten hele veien, føles det som et dynamisk eventyr, noe utviklerne virkelig fortjener ros for. Lav vanskelighetsgrad til tross, Kirby's Adventure Wii tilbyr rett og slett ren spillglede.

Kirby's Adventure Wii
Kirby's Adventure Wii
Kirby's Adventure Wii
Kirby's Adventure Wii
Kirby's Adventure Wii
Kirby's Adventure Wii
Kirby's Adventure Wii
Kirby's Adventure Wii
Kirby's Adventure Wii
Kirby's Adventure Wii
08 Gamereactor Norge
8 / 10
+
Variert gameplay, spennende, god samarbeidsmodus, enkelt å lære, morsomme minispill.
-
Blir aldri vanskelig, litt for lite bruk av Wii-en.
overall score
er vår karakter på tvers av Gamereactor-nettverket. Hva er din? Dette er gjennomsnittskarakteren i alle Gamereactor-landene

Relaterte tekster

7
Kirby's Adventure WiiScore

Kirby's Adventure Wii

ANMELDELSE. Skrevet av Mohammed Warsame

Kirby har endelig returnert til Dream Land i tradisjonell stil, og vår anmelder er i skyene. Vi har testet Kirby's Adventure Wii...Loading next content