Norsk
Gamereactor
artikler

Klar for årets julekalender på Gamereactor?

1. desember er rett rundt hjørnet og vi er klare med en gigantisk julekalender i år også!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Julen nærmer seg med stormskritt, og det betyr ikke bare pepperkaker, julebrus, gløgg, julemusikk og alt annet julen innebærer. Det betyr også at vi snart sparker i gang vår store årlige julekalender, hvor vi skal dele ut et hav av fete premier.

Desember er derfor en av de travleste månedene på Gamereactor, da det åpnes en luke med en ny konkurranse med nye premier daglig.

Vi tør påstå at vi har en enda fetere kalender i år enn i fjor, med masse godsaker som PC-utstyr, spill, headset, høyttalere, Pokémon-kort og mer. Alt målt i kroner og ører blir dette vår største julekalender noensinne og vi håper dere har lyst til å delta i disse konkurransene for sjansen til å vinne noen av premiene.

Første luke åpnes selvfølgelig 1. desember, altså om bare få dager. Vi åpner lukene kl. 9 hver dag frem til 24. desember.

Dette er en annonse:

Til sist er det verdt å poengtere at det ligger mye arbeid i dette, så vi lover ikke mer enn at det har høy prioritet i juledagene å få avslørt vinnere og få sendt av gårde premiene. Alle vinnerne avsløres og kontaktes senest 2. januar, men vi håper å få gjort det unna før.

Vi gleder oss til å sette i gang årets julekalender, og vi håper dere gjør det samme! :D

Klar for årets julekalender på Gamereactor?
Dette er en annonse:


Loading next content