Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
lifestyle
Indiana Jones and the Dial of Destiny

Kle deg som Indiana Jones med US Wings' siste kolleksjon

Skinnjakker, ransler, fedoras og caps utgjør denne kolleksjonen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er ingen tvil om at Indiana Jones har stil. Visst er den berømte eventyreren en fryktløs actionhelt og alt, men han ser alltid også utrolig kul ut når han gjør det han gjør, og det er derfor det er spennende å se at du nå kan legemliggjøre Dr. Jones takket være US Wings'siste kolleksjon.

Dette utvalget av klær er laget i samarbeid med Lucasfilm, og spenner fra en rekke skinnjakker, til ransler, til caps, og til og med et par ullfilthatter. Hvert plagg sies å være "laget av de fineste skinnene som er tilgjengelige og har den kvaliteten, allsidigheten, funksjonaliteten og stilen som alle ekte eventyrere ser etter."

Selv om utstyret er utrolig kult, er det ikke billig. Jakkene varierer fra $ 195 til svimlende $ 715, men heldigvis faller vesker, luer og hatter alle innenfor en prisklasse på $ 30 og $ 60. Hvis du har tenkt å ta tak i noe av dette utstyret, må du besøke US Wings 'butikk her.

Indiana Jones and the Dial of Destiny
Dette er en annonse:

Relaterte teksterLoading next content