Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Knockout City

Knockout City legges ned i juni

Enda et spill biter i støvet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I løpet av de siste dagene har en hel rekke spill blitt annonsert å bli stengt. Denne trenden så ut til å starte da Rumbleverse kunngjorde nedleggelsen, og siden den gang har en haug med EA-prosjekter også bitt støvet, inkludert Apex Legends Mobile som ikke engang er et år gammelt. Derfor er det ikke like overraskende som det kunne vært at Knockout City også vil stenge i år.

Utvikler Velan Studios har kunngjort at sesong 9 av spillet vil være den siste, og Knockout City slår av serverne den 6. juni.

Kunngjøringen kaller denne avgjørelsen "nødvendig og viktig for studioet vårt", og går senere litt ekstra i dybden:

"Til tross for over 12 millioner spillere og milliarder av KOs over hele verden er det flere aspekter av spillet som trenger store endringer for bedre å tiltrekke seg og beholde nok spillere til å være bærekraftig.

Siden vi er et lite indiestudio er det rett og slett umulig for oss å gjøre slike systemiske endringer i live-spillet mens vi fortsetter å støtte det. Så det ble klart for oss at vi måtte ta et skritt tilbake og bane vei for Velan til å gjøre det vi kan best ved å innovere.

Nå kan vi ta alt vi lærte, alt som lyktes og alt som trenger forbedring, og begynne å jobbe med å utforske nye mulige opplevelser for Knockout City og andre spill og produkter vi er veldig begeistret for."

Når det gjelder hva sesong 9 vil bringe blir vi fortalt at dette vil være en 12-ukers sesong som starter 28. februar, og at den vil inneholde seks eventer på rad med ny kosmetikk, endringer av gameplay, et nytt kart og mer.

Knockout City

Relaterte teksterLoading next content