Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Metal Gear Solid

Kojima drømmer om en Metal Gear Solid-remake

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ifølge et intervju med Hideo Kojima i det japanske spillmagasinet Famitsu har han lyst til å lage en remake av det aller første Metal Gear Solid. Kojima sier at det i så fall vil bli et spill med åpen verden. Dessverre har han ikke tid til å gjøre dette selv, og ingen andre har sagt at de har anledning til å lede et slikt prosjekt.

Det er altså en stor sjanse for at en Metal Gear Solid-remake forblir en drøm, men vi krysser fingrene for at han ikke sa dette uten å ha en liten plan i bakhånd.

Metal Gear Solid

Takk, DualShockers.

Relaterte tekster

7
Metal Gear SolidScore

Metal Gear Solid

ANMELDELSE. Skrevet av Henrik Schødt

Lenge har PC eierene mått stå "standby", mens PlayStationeierene har hatt det, de kalte for verdens bedste spill! Nå er ventetiden over.

9
Spillåret 1998: Metal Gear Solid

Spillåret 1998: Metal Gear Solid

ARTIKKEL. Skrevet av Anders Aarhus

1998 var et spillår som revolusjonerte spillbransjen med en rekke banebrytende klassikere. I artikkelserien Spillåret 1998, ser vi tilbake på spill som kom ut for tjue år siden. Denne gangen forteller Anders om historien bak Metal Gear Solid.

8
Metal Gear Solid-remake kansellert

Metal Gear Solid-remake kansellert

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

I fjor høst begynte det gå lovord om en kompisgjeng som hadde gjenskapt enkelte områder fra Metal Gear Solid i Unreal Engine 4. Videoene ble så populære at Airam...Loading next content