Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Forspoken

Kom inn i Forspoken-ånden med en rekke offisielle klesplagg

Jakker, T-skjorter, merker og mer er tilgjengelig for kjøp.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er mindre enn en uke til Luminous Productions endelig slipper sin RPG, Forspoken. Spillet tar spillerne med på en magisk reise til Athias rike, hvor de må møte monstre og redde landets folk fra den ødeleggende The Break som truer deres levebrød, alt mens de spiller som hovedperson og New Yorker, Frey Holland.

Med spillet satt til å ankomme 24. januar, både på PC og PlayStation 5, har et nytt sett med klesplagg knyttet til tittelen blitt avslørt. Spanning, T-skjorter, jakker, gensere, merker og til og med en samlemynt, er dette utvalget av gjenstander designet og inspirert av det kommende videospillet.

Generelt sett, som du kan se på bildet nedenfor, er hvert av elementene alle tema rundt en svart / grå med gull aksenter fargevalg, og når det gjelder når de faktisk kommer, bemerker PlayStation Store-nettstedet at du kan forhåndsbestille hvert element i dag, men de vil ikke sendes før 24. februar (eller 10. februar hvis du vil ha en T-skjorte).

Hvis disse er oppe i gaten din, finner du butikksiden her.

Forspoken

Relaterte tekster

1
ForspokenScore

Forspoken

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Groth-Andersen

Luminous Productions' rollespill er et komplisert tilfelle av godt utført mekanikk matchet med tempo, grafiske og narrative problemer.Loading next content