Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Pokkén Tournament

Kommer Pokkén Tournament i mars?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi har allerede fått vite at Nintendo skal slippe en egen håndkontroller til Wii U-spillet Pokkén Tournament når det blir klart for japansk lansering. Kontrolleren er designet likt som på arkademaskinen, og den er tilpasset spillets ekstra valg.

Nå kan vi se på Amazon at kontrolleren også skal selges her i Europa, og det skjer fra og med 18. mars. Vi har ennå ikke fått noen dato på spillet, men det er rimelig å anta at de ikke skal slippe en håndkontroller uten at spillet også er tilgjengelig.

Pokkén Tournament
Pokkén TournamentPokkén Tournament
Pokkén Tournament

Relaterte tekster

6
Pokkén TournamentScore

Pokkén Tournament

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Det er nesten overraskende at et konsept som på papiret fungerer så godt har tatt så lang tid. Velkommen til Pokémons svar på Tekken: Pokkén Tournament!

0
Ny figur til Pokkén Tournament avslørt

Ny figur til Pokkén Tournament avslørt

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Pokkén Tournament har blitt en stor suksess for Bandai Namco og Nintendo, noe som har resultert i bred støtte siden lanseringen i mars med nytt innhold og forbedringer....Loading next content