Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
eFootball PES 2020

Konami vil ikke utgi PES-serien på Switch

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Selv om EA mener at deres publikum ikke eier Switch-konsoller, så har de allikevel bruk for at FIFA-serien sprer seg så bredt som mulig, så derfor har det de siste par årene kommet Switch-versjoner av spillene. Men sånn ser ikke Konami det med PES-serien, for de ønsker ikke å utgi denne på Switch.

I et intervju med Real Sports (via Nintendo Life) forteller brand manager Lennart Bobzien, at selv om Konami utgir Switch-spill i ny og ne som Super Bomberman R, så er det ingen planer om å utgi PES.

"As a company, Konami is aware of the Switch - we released Bomberman last year, we are releasing Contra on the Switch. For PES right now, just the current factors that the game is coming out on the three platforms - PS4, Xbox One and PC means there is no Switch version planned right now."

eFootball PES 2020

Relaterte tekster

0
eFootball PES 2020Score

eFootball PES 2020

ANMELDELSE. Skrevet av Carl Nielsen

Til tross for det nye navnet likner PES seg selv igjen i år. Heldigvis er det fortsatt et solid fotballspill.

0
Se to kamper fra eFootball PES 2020

Se to kamper fra eFootball PES 2020

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Nå er det nok veldig mange av dere som har lastet ned demoen til FIFA 20, og virkelig storkoser seg med prøveutgaven før den endelige lanseringen om to uker. Samtidig er...Loading next content