Gamereactor Norge. Gamereactor er Nordens største gaming site. Vi står altid klar med de seneste nyheder og anmeldelser af de nyeste spil. Blogs og brugeranmeldelser er også en stor del af siden, og så har vi nturligvis Danmarks bedste gaming forum. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk


Konkurranser

Sortering: Alle / Aktive / Avsluttede

Konkurranse: Vinn signert Star Wars Andor-plakat

Eirik synes altså at de første fire episodene av Andor er det beste vi har fått av Star Wars på flere år, og nå som de første tre episodene kan sees av dere også forstår kanskje flere hvorfor. Derfor er det veldig hyggelig at Disney har gitt han en plakat for serien som Diego Luna og kompani har signert. Ikke at han skal beholde denne selv til tross for at det frister veldig. I stedet skal en av dere få denne godbiten. Alt du trenger å gjøre for å være med i konkurransen er å svare på disse spørsmålene før den 1. oktober. Lykke til.

Destiny 2 Scientia Illuminata Emblem-giveaway

Etter den nylige Destiny 2 Showcase, og starten på Season of Plunder i den langvarige sci-fi looter-shooteren, har vi slått oss sammen med Bungie for å gi bort 15 koder for spillets svært begrensede opplag av emblemet Scientia Illuminata. For muligheten til å vinne et av disse emblemene, er alt du trenger å gjøre å svare riktig på følgende spørsmål. Vi oppfordrer deg til å sjekke ut reprisen av showcasen på din lokale Gamereactor, for å sikre at du velger riktig svar.

Vinn en Splitgate Beta Season 2 Ironside Bundle

Med den andre sesongen av Splitgate Beta nå ute, har vi slått oss sammen med 1047 Games for å tilby en haug med Ironside Bundles (hver inneholder de legendariske gjenstandene; Ragna Armour, Ragna Jetpack, Gorm Armour og Gorm Jetpack) til noen heldige vinnere. For å få sjansen til å vinne er alt du trenger å gjøre å svare riktig på følgende spørsmål, og så kan du være en av de heldige som kan vise frem de nye gjenstandene dine i spillet.

Vinn en King of Scouts-genser inspirert av Age of Empires-serien

Age of Empires IV er endelig ute på markedet etter en lang utviklingsperiode. Det ønsker vi, og Microsoft, å feire, og det skjer via en liten konkurranse. Du kan nemlig vinne en genser med en artig "King of Scouts"-referanse, som refererer til det trikset med å bruke en sau som enhet til å patruljere kartet rundt en.

Vinn et brett med Battery NoCal Twisted og NoCal Lemon+Lime

For å holde fokus under lange gamingøkter kan det være digg med litt ekstra energipåfyll. Og da kommer Norges første og originale energidrikk – Battery – godt med. Battery lanserer stadig nye og deilige smaksvarianter, og dersom du trenger litt oppfriskning nå i høst har vi en gladnyhet: Vi skal nemlig dele ut ett blandet brett med nyhetene Battery NoCal Twisted og NoCal Lemon+Lime til en heldig vinner!