Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto


Konkurranser

Sortering: Alle / Aktive / Avsluttede

Vinn kinobilletter til Overlord

Overlord, action-skrekkfilmen satt til andre verdenskrig, har snart premiere, og vi feirer dette med å dele ut 2 stk billetter til 10 heldige vinnere! Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningen er å svare riktig på de tre spørsmålene nedenfor. Lykke til!

Vinn lekkert The Crew 2-merchandise

The Crew 2: Gator Rush er ute nå, og her kan du suse rundt i sumpene i sørstatene i en luftputebåt. Der er lagt opp til en intens tilføyelse til hovedspillet, og for å være med i trekningen av premien trenger du bare å svare på spørsmålet nedenfor.

Vinn en fet Predator-maske

Denne måneden er ventetiden endelig over, for nå kommer Shane Blacks The Predator snart til en kino nær deg. Det er lagt opp til enda et blodig oppgjør, og i anledning av den forestående premieren har vi forberedt en fet konkurranse. Det eneste du skal gjøre er å svare på de tre spørsmålene nedenfor, og så kan du vinne en megakul maske!

Vinn en stor Jurassic Park-pakke med film og spill!

Jurassic World Evolution kom ut i juni etterfulgt av storfilmen Jurassic World: Fallen Kingdom. Ga disse to utgivelsene deg lyst til å oppleve serien på nytt? Da har vi gode nyheter! Vi har nemlig et eksemplar av spillet, et pre-order skin, en Jurassic Park t-skjorte og en Jurassic Park/Jurassic World Ultra HD Blu-Ray-boks å dele ut til en heldig vinner.