Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia
Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto


Konkurranser

Sortering: Alle / Aktive / Avsluttede

Vinn lekkert The Crew 2-merchandise

Startskuddet for The Crew 2 har gått av, og spillet kjører, seiler og flyr inn på PlayStation 4, Xbox One og PC i dag. Det ønsker vi å feire ved å sparke igang en konkurranse, hvor du kan vinne en lekker Crew-jakke og en caps, og alt du trenger å gjøre er å svare på spørsmålet nedenfor.

Vinn kul Tales of Berseria-pakke!

Bandai Namco startet året med å slippe Tales of Berseria, og vi har mottatt en pakke som burde kunne friste fans av serien. I tillegg til en promo-versjon av spillet til Playstation 4, inneholder pakken også en paiform, kokkelue, forkle og oppskrift. Konkurransen avsluttes 30. juni klokken 12.00. Lykke til!

Vinn Transformers: The Last Knight-premier

23. juni er det klart for Mark Wahlberg og autobotenes nyeste film, Transformers: The Last Knight, og sammen United International Pictures har vi gleden av å gi bort kinobilletter og filmeffekter. Se traileren på denne siden, og svar oss på spørsmålet nedenfor. Lykke til!

Vinn kule Injustice 2-effekter

Denne uken kunne det solide Injustice: Gods Among Us få en oppfølger i form av Injustice 2, og som du kan lese i vår anmeldelse er vi imponerte av hva utvikleren har fått til. De har finpusset oppskriften og balansen, samt lagt til nye elementer som hever spillopplevelsen. I forbindelse med lanseringen har vi en haug med spilleffekter som hettegensere, capser og så videre, og alle ser etter et nytt hjem. Alt du behøver å gjøre er å svare på spørsmålet nedenfor.

Vinn to billetter til anime-filmen Your Name

Fredag 28. april er det duket for norgespremiere på den etterlengtede anime-filmen Your Name. Vi har allerede vært på kino og sett den, og anmeldelsen finner du på vår filmside. Kort oppsummert likte vi filmen veldig, veldig, veldig godt, og har derfor lyst til å gi deg og en venn muligheten til å se den på kino. Arthaus byr nemlig på to billetter til tre vinnere, og disse kan løses inn over hele landet - på en av de 30 kinoene hvor filmen vises. Lykke til!