Gamereactor follow Gamereactor / Dansk / Svenska / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands / 中國 / Indonesia / Polski
Gamereactor Close White
Medlemsinnlogging


Glemt passordet?
Jeg er ikke medlem, men jeg vil registere meg

Eller logg inn med min Facebook-konto


Konkurranser

Sortering: Alle / Aktive / Avsluttede

Vinn en fet Predator-maske

Denne måneden er ventetiden endelig over, for nå kommer Shane Blacks The Predator snart til en kino nær deg. Det er lagt opp til enda et blodig oppgjør, og i anledning av den forestående premieren har vi forberedt en fet konkurranse. Det eneste du skal gjøre er å svare på de tre spørsmålene nedenfor, og så kan du vinne en megakul maske!

Vinn en stor Jurassic Park-pakke med film og spill!

Jurassic World Evolution kom ut i juni etterfulgt av storfilmen Jurassic World: Fallen Kingdom. Ga disse to utgivelsene deg lyst til å oppleve serien på nytt? Da har vi gode nyheter! Vi har nemlig et eksemplar av spillet, et pre-order skin, en Jurassic Park t-skjorte og en Jurassic Park/Jurassic World Ultra HD Blu-Ray-boks å dele ut til en heldig vinner.

Vinn lekkert The Crew 2-merchandise

Startskuddet for The Crew 2 har gått av, og spillet kjører, seiler og flyr inn på PlayStation 4, Xbox One og PC i dag. Det ønsker vi å feire ved å sparke igang en konkurranse, hvor du kan vinne en lekker Crew-jakke og en caps, og alt du trenger å gjøre er å svare på spørsmålet nedenfor.

Vinn kul Tales of Berseria-pakke!

Bandai Namco startet året med å slippe Tales of Berseria, og vi har mottatt en pakke som burde kunne friste fans av serien. I tillegg til en promo-versjon av spillet til Playstation 4, inneholder pakken også en paiform, kokkelue, forkle og oppskrift. Konkurransen avsluttes 30. juni klokken 12.00. Lykke til!