Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
NHL 18

Lær om NHL 18 sine nyvinninger i ny trailer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

EA Vancouver har vært veldig ivrige på å fremheve at NHL 18 vil by på en rekke forbedringer som skal skape mer fart, spenning, og kreativ frihet i år utgave. Vi har allerede sett glimt av dette i trailerene de har gitt oss, men nå er det tid for å gå mer detaljert til verks.

I dagens trailer forklarer og viser spillets gameplayprodusent, Ben Ross, hvordan vi kan bruke analogspakene på en rekke kreative måter både i forsvar og angrep, samt hvordan spillernes nå vil være smartere.

HQ
NHL 18

Relaterte tekster

0
NHL 18Score

NHL 18

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Andersen

Daniel har spilt årets innskudd i den populære hockey-serien, og alt han kan snakke om nå er et eller annet om tallet tre. Det ble heldigvis ikke karakteren da.

0
Vi har spilt NHL 18-betaen

Vi har spilt NHL 18-betaen

FORSPILL. Skrevet av Daniel Andersen

Som så mange andre, har EA Sports begynt med beta-perioder som erstatning for en demo av sine NHL-spill. Årets beta er nå ute, og vi har testet den...

0
Vi har betanøkler til NHL 18!

Vi har betanøkler til NHL 18!

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Hvis du er lei av is som kun kan spises, er kanskje NHL 18 løsningen. Akkurat nå pågår det en beta for spillet der kun inviterte får delta, men vi har sikret oss en drøss...Loading next content