Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Lawbreakers

Lawbreakers har store planer til tross for lave spillertall

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Lawbreakers fikk relativt gode anmeldelser da det ble lansert for en måned siden, men spillertallene på Steam har ikke reflektert dette. Den siste tiden har spillet sjeldent hatt mer enn tusen spillere samtidig, noe som har fått enkelte til å spekulere i at spillet raskt vil dø ut. Dette har Cliff Bleszinski og resten av gjengen i Boss Key Productions ingen planer om å la skje.

Nå kan de avsløre noen av fremtidsplanene sine for spillet. I bildet de har publisert kan de blant annet at de neste månedene vil by på to gratise kart, en ny figurklasse, en ranked-modus kalt Boss Leagues, Skirmishes, og mye mer. Dette er på toppen av vanlige oppdateringer og kosmetiske gjenstander til spillet, så Bleszinski spøkte ikke da han sa at dette ville være et marathon, ikke en sprint.

Hva synes du om spillet? Hva kunne de gjort annerledes?

Lawbreakers

Relaterte tekster

0
Lawbreakers blir gratis

Lawbreakers blir gratis

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Det gikk ikke så bra for skytespillet Lawbreakers, og nå har Nexon kunngjort at spillet er free-to-play, med en stor hake... Spillets servere stenges i september. Denne...

0
Boss Key legger Lawbreakers på is

Boss Key legger Lawbreakers på is

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Lawbreakers, det tyngdekrafttrossende skytespillet fra Boss Key Productions, har offisielt blitt lagt på is etter at studioet annonserte at de går videre til andre...Loading next content