Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Lawbreakers

Lawbreakers-skaperen er interessert i å gjenopplive spillet

Cliff Bleszinski er åpen for å bringe tilbake actionspillet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mens Lawbreakers dæde for fem år siden er personen som skapte spillet interessert i å utforske en "oppstandelse" av det. Cliff Bleszinski har delt sine tanker om å potensielt bringe spillet tilbake på Twitter med tanke på at Nexon eier rettighetene til tittelen.

Men haken er at Bleszinski har gått videre fra å lage spill, og er fokusert på nye muligheter akkurat nå, så hvis det er interesse for å bringe tilbake Lawbreakers vil han bare være involvert i en konsulentrolle siden han er "over å være administrerende direktør og hoveddesigner" når det er såpass utmattende.

Dermed er det ikke helt umulig at Lawbreakes tines opp før eller senere.

Lawbreakers

Relaterte tekster

0
Lawbreakers blir gratis

Lawbreakers blir gratis

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Det gikk ikke så bra for skytespillet Lawbreakers, og nå har Nexon kunngjort at spillet er free-to-play, med en stor hake... Spillets servere stenges i september. Denne...

0
Boss Key legger Lawbreakers på is

Boss Key legger Lawbreakers på is

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Lawbreakers, det tyngdekrafttrossende skytespillet fra Boss Key Productions, har offisielt blitt lagt på is etter at studioet annonserte at de går videre til andre...Loading next content