Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Professor Layton and The New World of Steam

Layton og Luke gjenforenes i New World of Steam

Level-5 går dypere inn i handlingen i det neste spillet om professoren og lærlingen hans som nå er en fullverdig detektiv.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Takket være Level-5s Vision 2023-arrangement vet vi nå at professor Layton og The New World of Steam vil være en direkte oppfølger til Professor Layton and the Lost Future, ettersom den plukker opp historien et år etter slutten.

I dette nye eventyret mottar Layton et ganske merkelig brev fra sin tidligere elev Luke, som hadde emigrert til Amerika for å finpusse detektivferdighetene sine. Nå som de gjenforenes i denne nye steampunk-estetiske byen synes det å være et mørkt mysterium som bekymrer unge Luke, og ting snart blir en serie for de to detektivene som vil se byen vokse og endre seg etter hvert som de løser gåter sammen.

For øyeblikket er det ikke noe ord om hvordan disse gåtene vil se ut eller en mulig utgivelsesdato for dette nye Layton-eventyret, men la oss håpe Nintendo har reservert et veldig spesielt sted for det på det forventede sommerarrangementet. I mellomtiden, sjekk ut den nye historietraileren for professor Layton and The New World of Steam nedenfor.

HQ
Professor Layton and The New World of Steam

Relaterte teksterLoading next content