LIVE
HQ
logo hd live | No Rest for the Wicked
See in hd icon

Chat

X
   😁 😂 😃 😄 😅 😆 😇 😈 😉 😊 😋 😌 😍 😏 😐 😑 😒 😓 😔 😕 😖 😗 😘 😙 😚 😛 😜 😝 😞 😟 😠 😡 😢 😣 😤 😥 😦 😧 😨 😩 😪 😫 😬 😭 😮 😯 😰 😱 😲 😳 😴 😵 😶 😷 😸 😹 😺 😻 😼 😽 😾 😿 🙀 🙁 🙂 🙃 🙄
   Norsk
   Gamereactor
   esports
   League of Legends

   LCS inngår flerårig partnerskap med AT&T

   Skal bli kjent som ligaens offisielle tilkoblingspartner.

   Abonner på vårt nyhetsbrev her!

   * Påkrevd felt
   HQ

   Riot Games har avslørt at de har inngått et flerårig partnerskap med telekommunikasjonsselskapet AT&T for League of Legends Championship Series. Avtalen innebærer at AT&T blir LCS' offisielle oppkoblingspartner fremover, og vil også omfatte en rekke ekstrafunksjoner, blant annet kringkastingselementer og fanaktivering.

   "AT&T har lenge støttet gaming og e-sport, så vi er glade for å inngå dette partnerskapet med en merkevare som har en lidenskap for ligaen, spillerne og fansen vår", sier Mark Zimmerman, LCS-kommisjonær. "LCS er på vei inn i et spennende nytt kapittel der vi fokuserer på å skape nye, innovative opplevelser for lagene og seerne våre, og AT&T har vært ledende når det gjelder å skape banebrytende teknologi som er avgjørende for sporten vår."

   Det foreligger ingen opplysninger om verdien av avtalen, men AT&T er den tredje store merkevaren som knytter seg til LCS bare i år.

   League of Legends

   Relaterte tekster   Loading next content