Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
esports
League of Legends

LCS utsteder uttalelse om dårlig mottatt TSM-segment

Segmentet tok for seg e-sportorganisasjonens historie med trakassering og juridiske spørsmål.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nylig har League of Legends Championship Series vært i skuddlinjen for et sendt segment av en nylig sending som berørte og taklet den urolige historien til TSM esports-organisasjonen. Segmentet så ut til å markere trakassering og juridiske problemer som har møtt TSM i det siste, og til slutt ble dette segmentet møtt med mye tilbakeslag fra fans og TSM.

Som en oppfølging av dette har LCS nå publisert en uttalelse der de har beklaget segmentet og kunngjort at det «ikke oppfylte våre egne standarder for innhold», og at det var «en glipp fra oss».

LCS har også uttalt at de vil bruke et «skarpere filter» på sine redaksjonelle arbeider fremover, og at dette segmentet var en «laginnsats» som ikke var en enkeltpersons feil. Denne siste delen av uttalelsen er rettet mot kringkastingstalentet "LeTigress" som har møtt mye tilbakeslag for segmentet så langt.

League of Legends

Relaterte teksterLoading next content