Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Legendary

Legendary til Europa

Atari byr på nye screens

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Spark Unlimiteds kommende actionspill Legendary: The Box som utvikles til PC, Playstation 3 og Xbox 360 kommer til å bli lansert av Atari i Europa i samarbeid med den amerikanske utgiveren Gamecock (som ennå ikke har en europeisk organisasjon).

Spillet foregår etter at du (i form av mestertyven Charles Deckard) har åpnet Pandoras boks og sluppet løs en haug med mytologiske beist i New York. Sjekk de nye skjemrisene fra spillet nedenfor.

Om du ikke allerede har sett vårt intervju med John Garcia-Shelton fra Spark Unlimited om spillet på GRTV så anbefales dette varmt.

Legendary
Legendary
Legendary
Legendary
Legendary
Legendary
Legendary

Relaterte tekster

LegendaryScore

Legendary

ANMELDELSE. Skrevet av Thor Benjamin Brekken

Hva får du hvis du blander gresk mytologi med moderne krigføring? En real skytesmørje. Thor Benjamin Brekken har anmeldt!

8
Legendary

Legendary

FORSPILL. Skrevet av Marius Kvitberg Evjenth

Pandoras Eske er full av historiens skumleste og sinteste fabeldyr. Marius Kvitberg Evjenth åpnet esken for å titte oppi, og er svært overrasket over hva han fikk se...Loading next content