Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Lego 2K Drive

Lego 2K Drive sine fremtidsplaner annonsert

Fire sesonger med nytt innhold mellom juni og våren 2024.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Lego 2K Drive lanseres først om noen måneder, men i kjent stil stopper ikke det 2K Games og Visual Concepts fremtidsplanene for det første året med støtte etter lanseringen. Det hele starter allerede med første sesong i juni med og kjører hele veien til Season 4 som er planlagt til våren 2024. Hver sesong vil tilby et Drive Pass som lar spillerne jobbe seg gjennom 100 nivåer for å få noen nye sjåfører, klistremerker, lyder og mer til samlingen sin.

Det er faktisk ingen omtale av hva hver sesong spesifikt vil legge til utover dette battle pass-et, men vi blir fortalt at de som ikke skaffer seg et Year 1 Drive Pass for å få tilgang til premiumversjonene av disse passene vil kunne kose seg med en gratisutgave med litt annet snadder i.

For å legge til dette ble det nevnt at et nytt biom vil bli lagt til spillet i løpet av det første året, og dette er det femte biomet som er tilgjengelig i tittelen.

Selv om du kanskje har dine egne tanker om flere battle pass vil Lego 2K Drive i det minste ta en side ut av Halo Infinites bok, og la brukerne jobbe med passene sine utover hver sesong, noe som betyr at du ikke trenger å skynde deg for å få alt innholdet innen en bestemt tidsramme.

Lego 2K Drive lanseres 19. mai på PC, PlayStation, Xbox og Switch.

Lego 2K Drive

Relaterte teksterLoading next content