Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Lego Marvel Super Heroes 2

Lego Marvel Super Heroes 2 annonsert

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har gått fire år siden TT Games slapp sitt første Marvel-baserte Lego-spill, Lego Marvel Super Heroes. Spillet fikk generelt meget god mottakelse, og det kom derfor ikke som en overraskelse at de lanserte Lego Marvel Avengers i fjor. Uheldigvis lyktes ikke det spillet i like stor grad, så enkelte trodde nok studioet ville fokusere på andre serier fremover. I stedet viser det seg at de har gått tilbake til den originale oppskriften.

Nå har de nemlig annonsert Lego Marvel Super Heroes 2. Som forventet lover de atter å gi oss en hel haug med spillbare figurer fra Marvel-universet, og at vi blant annet får spille som figurer fra de nyeste filmene. I teasertraileren vi har fått ser vi blant annet Doctor Strange og Baby Groot.

Utenom det kan de avsløre at det nye hub-området vil være Chronopolis, samtidig som at vi får besøke en rekke steder på jorden og Sakaar. Lego Marvel Super Heroes 2 vil også introdusere et nytt aspekt til spillet, nemlig at vi vil kunne ta valg som endrer historien i spillet. I hvor stor grad ønsker de ikke å si enda, men forhåpentligvis får vi noen hint til dette når hele traileren slippes 23. mai.

Selve spillet kommer til PC, Playstation 4 og Xbox One den 17. november, mens Switch-utgaven kommer nærmere jul.

HQ
Lego Marvel Super Heroes 2

Relaterte tekster

1
Lego Marvel Super Heroes 2Score

Lego Marvel Super Heroes 2

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Sjarmerende men utdatert. Vi har hentet frem spandeksen og tatt en titt på Legos nyeste superheltspill...Loading next content