Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Nioh 2

Les vår store anmeldelse av Nioh 2 sent i kveld

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Tidligere i dag publiserte vi Ingars store anmeldelse av det lenge ventede Ori and the Will of the Wisps, og vi følger opp med enda en stor anmeldelse i løpet av dagen, denne gangen fra Eirik.

Han har nemlig brukt de siste par ukene i selskap med Nioh 2 fra Team Ninja, og er snart klar til å dele sin dom med dere. Det skjer klokken 23 i kveld, og vi tilbyr også opptak av gameplay fra spillet.

Gleder du deg til Nioh 2?

Nioh 2

Relaterte tekster

1
Nioh 2Score

Nioh 2

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Team Ninjas nyeste Souls-lignende prosjekt vil helt klart underholde de som likte originalen med sine nyvinninger, men samtidig er fortsatt noen gamle skavanker til stede.

0
Nioh 2 ble nok det siste i serien

Nioh 2 ble nok det siste i serien

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Jeg er ikke den eneste som har storkost meg med Nioh 2 i år, for Discord og kommentarfeltene viser at flere av dere har hatt mye moro med både originalen og oppfølgeren....

0
Klokken 16 på GR Live: Nioh 2

Klokken 16 på GR Live: Nioh 2

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Nioh 2 ble nylig lansert og mange av dere kjemper fortsatt gjennom dets utfordrende kampanje, og det inkluderer dagens streamer, Kieran, som begynte å spille forrige uke...Loading next content