Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Lies of P

Lies of P-trailer bekrefter august-lansering

I've got no strings to hold me down, to make me fret or make me frown, I had strings but now I'm free, in six months I'll release.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mange har prøvd å kopiere FromSoftwares Dark Souls og/eller Bloodborne, men få har lyktes på noen bemerkelsesverdig måte. Noen kommende prosjekter viser imidlertid stort potensial, og nå vet vi endelig måneden en av de mest etterlengtede kommer.

Round 8 Studio og NEOWIZ har gitt oss en trailer som avslører at Lies of P, den kule blandingen av Pinocchio og Bloodborne, skal lanseres på PC, PlayStation og Xbox (inkludert Game Pass) en gang i august.

HQ
Lies of P

Relaterte tekster

0
Lies of P bekreftet for Summer Game Fest

Lies of P bekreftet for Summer Game Fest

NYHET. Skrevet av Jonas Mäki

Summer Game Fest 2023 ser ut som en skikkelig eksplosjon med over 40 deltakende partnere, og det ble nylig bekreftet at hele arrangementet forventes å vare i rundt to...

0
Lies of P er over 30 timer langt

Lies of P er over 30 timer langt

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Et av de mest interessante spillene på Gamescom var det Bloodborne-liknende Lies of P. Køen til det visuelt unike spillet basert på historien om Pinocchio var utrolig...Loading next content