Norsk
Gamereactor
nyheter
Life is Strange

Life is Strange kommer til Android

Du kan forhåndsregistrere deg for det episodiske eventyret allerede nå.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Square Enix bekreftet for litt siden at fans av Dontnods emosjonelt ladede drama-spill kan forhåndsregistrere seg for å laste ned og spille Life is Strange når det kommer ut til Android.

Denne utgaven av spillet vil ha både kontroller- og touchskjermsupport når det kommer ut til mobiler, og i tillegg kommer spillet med en ny foto-modus som ifølge Square Enix lar deg "take pictures like never before, modify them with filters and easily share them."

De av dere som spiller på telefonene deres må forsåvidt sjekke om mobilen har nok kraft til å takle spillet. Mobilen må ha:


  • Android 6.0 eller nyere.

  • OpenGL 3.1-støtte.

  • En ARM64-prosessor.

  • Minimum 2GB RAM.

Om du er usikker på hvilken prosessor-type mobilen din har kan du sjekke det opp mot en liste med populære modeller her.

Dontnod arbeider også med en oppfølger til spillet, og en mini-serie med undertittelen "Before the Storm" som er satt før hendelsene i det første spillet ble ferdig tidligere i år. Studioet har også akkurat sluppet sitt nyeste spill, Vampyr, som kommer ut til PC, PS4, og Xbox One i dag. Og om du vil, kan du lese Suzannes anmeldelse av spillet allerede nå.

Life is Strange

Relaterte tekster

8
Life is StrangeScore

Life is Strange

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Visnes

Etter ni måneder er endelig siste episode av Life is Strange her, og Kim ser tilbake på en følelsesladet reise han sent vil glemme...

8
Life is Strange - Episode 1Score

Life is Strange - Episode 1

ANMELDELSE. Skrevet av Jostein Holmgren

I et spill hvor du kan skru tiden tilbake å endre valgene dine har vår anmelder funnet seg godt til rette. Her er Gamereactors dom...

0
Life is Strange kommer til Android

Life is Strange kommer til Android

NYHET. Skrevet av Odd Karsten Svartaas

Square Enix bekreftet for litt siden at fans av Dontnods emosjonelt ladede drama-spill kan forhåndsregistrere seg for å laste ned og spille Life is Strange når det kommer...Loading next content