Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
lifestyle

Den amerikanske marinen trener sjøløver til å spille videospill

De har til og med gamertags.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

En fersk pressemelding fra den amerikanske marinen avslører at den trener sjøløver til å spille videospill og introduserer oss for Spike, som var den siste av tre hannsjøløver som ble introdusert for spill, men den første til å trene på et spillsystem utviklet av forskere fra den amerikanske marinen.

Ikke bekymre deg, vi kommer ikke til å se sjøløver involvert i droneangrep når som helst snart, ettersom det ser ut til at den amerikanske marinens forskere er mer fokusert på å se effekten av spill på berikelse av marint liv.

Vi blir også fortalt at Spike ikke engang er denne sjøløvens virkelige navn. Han har blitt en slik gamer at vi blir bedt om å betrakte det mer som hans gamertag enn noe annet. Tilsynelatende har Spike og hans andre sjøløver gjort litt av et gjennombrudd i å bevise en ny metode for kognitiv berikelse, som deretter vil tillate forskere å holde det marine livet lykkelig og sunt lenger.

De enkle videospillene som lar sjøløver bruke øynene og snuten til å spille, er kjent som Enclosure Video Enrichment (EVE). Da vi snakket om effekten systemet hadde på dyrene, sa Kelley Winship, NMMF-forsker og hovedforsker for forskning med EVE-systemet: "Jeg bryr meg virkelig om disse dyrene og livene delever. Jeg elsker alle de kule tingene vi kan se på med denne forskningen, men til syvende og sist ønsker jeg å se dem lykkelige og ha det bra."

Dette er en annonse:

For øyeblikket ser det ut til at Spike og spillkompisene hans koser seg med å spille disse enkle spillene. Det vil ta lang tid før vi ser en sjøløve i Call of Duty-lobbyene våre, men det er godt å vite at de har det gøy selv med forenklede spill.

Den amerikanske marinen trener sjøløver til å spille videospill
Dette er en annonse:


Loading next content