Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
lifestyle

Forskere er forvirret over denne skumle hulen fylt med skjeletter

De ser ikke ut til å finne ut hvordan skjelettene møtte sine voldelige ender.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Spanske arkeologer på den spanske øya Gran Canaria har forsøkt å finne ut hvor seks skjeletter som ble funnet i en grotte, stammer fra.

Det ser ut til at skjelettene tilhører seks unge menn. Det mest forunderlige med dette uhyggelige funnet er at mennene var bundet og dekket med steiner før de møtte et grusomt endelikt.

"De er ikke begravd i streng forstand ... Dette er en begravelsespraksis som betegner veldig sterk symbolsk vold, " sa Veronica Alberto, leder for utgravningen. For øyeblikket ser det ikke ut til å være noe som kan bidra til å låse ned når disse mennene var fra, og Alberto mener at de kunne ha levd fra hvor som helst mellom det 15. og 18. århundre.

Forhåpentligvis, når radiokarbontesten kommer tilbake fra beinene, kan vi finne ut mer om sannheten bak denne merkelige begravelsen.

Dette er en annonse:

Takk, Reuters.

Forskere er forvirret over denne skumle hulen fylt med skjeletter


Loading next content