Norsk
Gamereactor
nyheter
Lightyear Frontier

Lightyear Frontier feirer én million spillere med den første oppdateringen etter lanseringen

Making It Home-oppdateringen kommer den 26. juni og innebærer noen store endringer.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Siden Lightyear Frontier ble lansert i Early Access tidligere i år, har spillerne bedt om å få inn visse livskvalitetsfunksjoner i spillet. Og ifølge en fersk pressemelding fra utvikleren Frame Break kommer den første store oppdateringen til å inkludere mange av dem.

Making It Home-oppdateringen lander 26. juni, og den vil medføre mange store endringer på Lightyear Frontier. Du vil kunne tilpasse gården din bedre med nye funksjoner som veggdekorasjoner. Bannere, plakater, benker, lys og mer er på vei, og med den nye lengre dag- og kortere nattsyklusen vil du kunne bruke mer tid på å beundre håndverket ditt i solen.

Hvis du er mer av en oppdagelsesreisende, kan du nå også bruke Lightyear Frontier til å merke kartet ditt. 1 000 stempler kan plasseres av spillere på én server, og de kan markere viktige steder over hele verden. Når du er ferdig med å utforske med en venn, vil du kanskje takke eller si hei til en nykommer på serveren din med en emote, et av de andre nye tilleggene som kommer til spillet.

Fan-etterspurte funksjoner som nye løvspirer, automatisk innsamling for oppbevaringsbokser og mer kommer også i denne enorme oppdateringen, så hold øynene åpne neste uke for mer informasjon.

Lightyear Frontier er tilgjengelig nå på PC og Xbox Series X/S.

Lightyear Frontier

Relaterte teksterLoading next content