Norsk
Gamereactor
nyheter
Like a Dragon: Infinite Wealth

Like a Dragon: Infinite Wealth har tre ganger så stor verden som Yakuza: Like a Dragon

Forvent mange forskjellige områder å utforske i Honolulu City.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Yakuza: Like a Dragon hadde en veldig stor verden å utforske, ettersom den versjonen av Yokohama var et enormt sted med mye av alt. Men det virker likevel som om oppfølgeren blir en helt annen historie med en verden som er helt enorm.

Dette ble avslørt i et japansk X-innlegg som sier at Like a Dragon: Infinite Wealth skal la oss utforske Honolulu City, en by som byr på mange ulike områder med forskjellig smak og som er tre ganger så stor som Yokohama. Blant de mange stedene vi kan besøke, finner vi Anaconda Shoping Center, Aloha Beach , det koselige Waikiki Town Area, Chinatown, Little Japan og det farlige District 5.

Vi får også vite at det er lurt å utforske grundig, for det vil være gjenstander, bedre utstyr og våpen å finne stort sett overalt. Vi visste allerede at Like a Dragon: Infinite Wealth blir det lengste spillet i serien, så det høres ut som det blir ganske mye å gjøre i Ichiban Kasuga.

Like a Dragon: Infinite Wealth

Relaterte tekster

0
Like a Dragon: Infinite WealthScore

Like a Dragon: Infinite Wealth

ANMELDELSE. Skrevet av Alberto Garrido

Flere minispill, flere kamper, mer drama og seriens hovedpersoner er tilbake. Ichiban og Kiryu etterlater oss det beste Yakuza (eller Like a Dragon) noensinne.Loading next content