Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Somerville

Limbo/Inside-skaper annonserer Somerville

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Tidligere i år kunne Limbo- og Inside-skaperne hos Playdead vise det første bildet fra spillet de jobber med om dagen, og nå kan studioet sin forrige leder avsløre hva han jobber med.

Dino Patti har nemlig slått seg sammen med animasjonsfilmskaperen Chris Olsen, og dannet et utviklerstudio kalt Jumpship. Samtidig kan de avsløre det første spillet de jobber med. Det heter Somerville, og vil handle om hvordan ulike personer takler en global katastrofe. De ønsker ikke å røpe så mye mer enn det, men vi har også fått en teasertrailer fra spillet som blant annet røper en sci-fi-setting.

Om du ikke visste det var Patti en av Playdead sine grunnleggere, men sluttet i studioet etter en del krangling og rettsmøter. Han har alltid vært opptatt av å skape særegne og spesielle opplevelser, se bare på Limbo og Inside, så det skal bli interessant å høre mer om dette i fremtiden.

HQ
Somerville

Relaterte tekster

0
SomervilleScore

Somerville

ANMELDELSE. Skrevet av David Caballero

Jumpships sci-fi-eventyr viser mye talent og potensiale, men bommer på utførelsen og mangler finesse.Loading next content