Norsk
Gamereactor
nyheter
Little Nightmares

Little Nightmares-utvidelse offentliggjort

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For noen uker siden fikk vi en Little Nightmares-trailer som avsluttet med det som virket som et hint til en kommende utvidelse. Nå kan Tarsier Studios bekrefte at dette er tilfellet.

Nå har de offentliggjort det de kaller "Secrets of The Maw Expansion Pass" på Playstation Store. Det kan virke som om dette ikke stopper med den vesle figuren vi så i traileren heller. Beskrivelsen av pakken er nemlig:

"Vil du ha mer Little Nightmares? Oppdag The Maws hemmeligheter i denne parallelle flukthistorien, hvor du spiller Runaway Kid, en annen fange på jakt etter en vei ut av dette ulykkesstedet. På reisen vil The Kid utforske The Depths, The Hideaway og en annen skjult del av The Maw som gir et annet perspektiv på Six' eventyr så vel som nye utfordringer. Kjøp Little Nightmares Secrets of The Maw og få tilgang til alle disse ekstra historiene når de blir tilgjengelige for nedlasting. Hvis du kjøper Little Nightmares Secrets of The Maw, får du få tilgang til alt fremtidig innhold som er en del av dette passet når det blir gjort tilgjengelig."

Vi vet altså ikke når utvidelsen slippes enda, men regner med at svenskene gir oss en oppdatering ganske snart.

Little Nightmares

Relaterte tekster

1
Little NightmaresScore

Little Nightmares

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik har krympet og tatt på seg regnfrakk i det nifse plattformerspillet. Det viste seg å slettes ikke være et mareritt, men ikke den beste drømmen heller.Loading next content